فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

گرمای هوا، ساعت تمرین حریف ایران را تغییر داد

گرمای بیش از حد هوا در دوحه میزبان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، تیم ملی فوتبال ولز را مجبور به تغییر زمان جلسات تمرینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، ولز مجبور شد برنامه‌های تمرینی خود در جام جهانی را به دلیل گرمای بیش از حد دوحه تغییر دهد.

تیم رابرت پیج قرار بود تمرینات روزانه خود را از ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر به وقت محلی در قطر قبل از افتتاحیه مسابقات خود با ایالات متحده در روز دوشنبه آغاز کند.

اما با وجود اینکه اواسط نوامبر است، دمای هوا در بعد از ظهر بالاتر از حد متوسط ‌و بالای ۳۰ درجه سانتیگراد بوده است.

ولز اکنون ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی روز پنجشنبه تمرین خواهد کرد و به احتمال زیاد تمام جلسات تمرینی آینده در اواخر روز برگزار خواهد شد.

جام جهانی ۲۰۲۲ برای اولین بار به دلیل عدم امکان بازی فوتبال در ماه های تابستانی قطر با دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد به زمستان تغییر یافت.

تمام هشت استادیوم میزبان بازی‌های جام جهانی دارای تهویه هوا خواهند بود، اما پیج این سوال را مطرح کرد که آیا بازیکنان پس از بازدید از این کشور خلیج‌فارس در ماه ژوئیه، از مزایای آن برخوردار خواهند بود یا خیر.

پیج که دومین بازی گروهی تیمش با ایران از ساعت ۱۳ به وقت محلی آغاز می‌شود، گفت: آنها تمام تلاش خود را برای مقابله با آن (گرما) انجام داده‌اند. من به استادیومی رفتم که در آن سه بازی خود را برگزار می‌کنیم و این استثنایی است.

وی یادآور شد: آنها واحدهای تهویه مطبوع را در اطراف زمین قرار داده‌اند و می‌توانستم آن را از جایی که ایستاده بودم، احساس کنم. مطمئن نیستم که بازیکنان آن را از وسط زمین احساس کنند و مطمئنا هواداران ما از بالای جایگاه احساس نخواهند کرد./ برنا

ارسال نظر